Algemene vragen |
40752
page-template-default,page,page-id-40752,qode-core-1.0.3,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,capri-ver-3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_470,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.1,vc_responsive
 

Algemene vragen

  • Hoe kan ik een afspraak maken ?

Je kunt een mail sturen naar info@jamiestoffels.nl, bellen naar 0648184477 of het contactformulier op de website invullen.

 

  • Hoe gaat het met de betaling?

Betalen mag contant (en gepast) op de dag zelf of achteraf op rekening. Je krijgt een factuur per mail toegestuurd waar alle gegevens op staan.

 

  • Wat moet ik aan?

Het belangrijkste is dat je jezelf prettig voelt in de kleding die je aan hebt. Dit straal je namelijk ook uit.

Als ik dan toch een advies zou moeten geven is kleding die wat lichter van kleur is wat rustiger op beeld dan kleding met felle kleuren.

Ben je met een groep? Probeer dan de kleding wat op elkaar af te stemmen waardoor het een mooi geheel vormt.

 

  • Mag ik de foto’s gebruiken op sociale media zoals Facebook, instagram of twitter?

Ja dit mag. Uiteraard zou ik het wel leuk vinden als je mij tagt of benoemd zodat iedereen ziet waar je de foto’s hebt laten maken.

 

  • Ik, mijn kind of een ander persoon wat deel zou nemen aan de fotoshoot is ziek, kan ik de fotoshoot verzetten?

Ja dat kan. Als er gelijk een nieuwe afspraak wordt gepland zijn hier geen kosten aan verbonden.

 

  • Kan een afspraak verzet worden?

Als de afspraak gemaakt is, kan deze tot een week voor de afspraak kosteloos worden verzet. Bij overmacht (zoals hierboven te lezen, zoals bijv ziekte) kan dit uiteraard ook op het laatste moment gebeuren.

 

  • Kan een afspraak geannuleerd worden?

Het annuleren van een afspraak kan tot een week van te voren kosteloos. Indien de afspraak minder dan een week van tevoren wordt geannuleerd, dient 50% van de fotoshoot prijs te worden voldaan.

 

  • Kunnen mijn foto’s ter promotie van jouw fotostudio gebruikt worden?

Ja. Ik heb ten allen tijden het recht om de foto’s die gemaakt zijn tijdens een fotoshoot te gebruiken voor mijn eigen promotie. Dit kan zijn: een plaatsing op websites/social media en/of drukwerk. Heeft u hier bezwaar tegen, dan kunt u dat uiteraard melden bij het maken van de afspraak en zal ik er rekening mee houden.

 

  • Op welke dagen kan een fotoshoot plaatsvinden?

Ik werk uitsluitend op afspraak en ben beschikbaar op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Avonden in overleg.

Staat jouw vraag er niet tussen? Ik beantwoord hem graag!

klik hier om je vraag te stellen.