Jamie Stoffels Fotografie | Blog
41792
page-template-default,page,page-id-41792,qode-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,capri-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_470,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Jeroen & Belinda

29 april 2017

De dag van Jeroen en Belinda was echt een fantastische dag!! Mooie details, lief en fotogeniek bruidspaar, lekker eten, goede muziek. Do I need to say more?? Klik gauw voor de foto’s!

Lees meer

 

 

 

 

 

 

 

Jeremy & Renate

16 september 2016

Een volkswagen busje, fantastische kinderen en een lief,leuk en spontaan bruidspaar. Wat een dag!!
Op vrijdag 16 september, de populairste trouwdag van 2016, trouwden Jeremy en Renate. Kijk gauw verder voor een impressie van hun dag!

 

 

 

 

 

Werner & Monique

09 september 2016

Vrijdag 9 september, de dag dat Werner en Monique elkaar het ja-woord gaven. Ik vond het super bijzonder dat ik hierbij mocht zijn! Waarom? Lees gauw verder!!

 

 

 

Summer in september – Alex & Sabrina

08 september 2016

Wauw, wie had dat gedacht? 28 graden met volop zon op de 8e september? Alex en Sabrina hadden het niet durven dromen maar het was ze absoluut gegund. Wat een heerlijk stel en wat een prachtige dag!

 

 

Lars & Marleen – tied the knot

29 juli 2016

Op vrijdag 29 juli gaven Lars en Marleen elkaar het ja-woord op Slot Doddendael in Ewijk.
De ochtend begon regenachtig maar het klaarde op en Lars en Marleen konden zelfs buiten trouwen! Wat een pracht locatie en wat een fantastische dag.

 

 

 

Bas & Sanne said “i do”

6 juli 2016

Afgelopen woensdag zijn Bas & Sanne, vrienden van mij getrouwd. Ze vierden eigenlijk in twee keer hun huwelijk. Op woensdag 6 juli, toen ze elkaar precies 8 jaar kenden trouwden ze in het stadhuis Elst. Het was een heerlijke zonnige dag en ze vierden deze dag met een select gezelschap. Lekker borrelen en taart eten in eigen tuin (met fantastische decoratie door de bruid Sanne zelf gemaakt!) en als afsluiter heerlijk barbecuen.

Op vrijdag 8 juli was er wederom in eigen tuin, een receptie met als welkomstdrankje bijzondere blauwe wijn (blauwe? Ja die bestaat en is heerlijk!) en werd er ’s avonds flink gedanst in de Hucht in Elst.

Slot Doddendael | Bob & Marije

17 juni 2016

Wauw, waar moet ik beginnen.. want overweldigend was de trouwdag van Bob en Marije absoluut!
Twee mensen die enorm van elkaar houden en deze liefde volop uitstraalden, dat is genieten!

Ik begon de ochtend bij Marije waar de kapster al druk bezig was om de mooie blonde lokken van Marije op te steken.
Heerlijk relaxt zat Marije te genieten van het gefrunnik aan haar haren, no stress. Voor de make-up moesten we op pad en o wat een heerlijkheid van licht met zo’n mooie (ik noem het theater- ) spiegel.

Kees & Ilse trouwen in Nijmegen!

6 juni 2016

Wat was het vandaag toch een prachtige dag om te trouwen. Niet alleen omdat het vandaag 06-06-2016 is maar ook vanwege het heerlijke weer!

Kees en Ilse gaven elkaar vandaag het Ja-woord in Nijmegen en ik mocht daarbij aanwezig zijn!

We hebben een mooie reportage in het centrum van Nijmegen gemaakt. En op de fiets kwamen Kees en Ilse naar de stad.
Op de fiets?? Ja op de fiets. Want ja, als je altijd op de fiets naar het centrum gaat, waarom zou je het op je trouwdag dan anders doen?

Destination wedding; Italië!

11 mei 2016

Een buitenlandse bruiloft, daar droomt toch iedereen van? Matthew en Margreet besloten om hun mooiste dag te vieren in Italië en ik mocht mee! GAAF!
Voor mij was dit de eerste keer dat ik voor het fotograferen van een bruiloft naar het buitenland ging. Wat was dit spannend! Zo spannend dat ik alles wel 10 keer gecheckt. Heb ik ècht alle spullen? Want ja, je zult maar iets vergeten!
Volledig compleet bepakt stapte ik samen met mijn vriend op zondag ochtend 8 mei in de auto, op weg naar Orciano di Pesaro, Le Marche Italië!

Luc & Sylvia trouwen in het prachtige Utrecht

20 juni 2014

De bruiloft van Luc & Sylvia was voor mij weer totaal iets anders dan ik al eens had gedaan; een buiten bruiloft!
Onder een prachtig grote boom gaven zij elkaar het ja-woord en de reportage maakten we in het mooie stadscentrum van Utrecht en daarbij hoort natuurlijk ook de Dom toren!

content content content