Jamie Stoffels Fotografie | Bruiloft Werkwijze
40731
page-template-default,page,page-id-40731,qode-core-1.0.3,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,capri-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_470,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Voor de bruiloft

Wanneer jullie aangegeven hebben graag een offerte te willen ontvangen, zal ik deze voor jullie zorgvuldig op maat opstellen. Mocht deze offerte jullie aanspreken, plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kunnen jullie uitgebreid vertellen over jullie dagindeling en plannen maar ook over de sfeer en stijl van de dag. Ik zal, indien gewenst, met jullie meedenken, tips geven, vragen stellen en natuurlijk ook een voorbeeld trouwalbum laten zien! Na het gesprek maak ik indien nodig een definitieve offerte en kunnen jullie kijken of ik jullie trouwdag ga fotograferen. (leuk!)

Tijdens de bruiloft

Ik vind het belangrijk dat jullie je op je gemak voelen. Op de trouwdag probeer ik niet op te vallen en ben ik vaak vlak bij jullie in de buurt, om alle speciale momenten vast te leggen. Ik vind het geweldig om foto’s te maken wanneer jullie en je gasten lachen, lekker kletsen of wanneer de zakdoekjes erbij gepakt worden.

De fotoshoot van jullie samen is misschien wel het moment waar jullie een beetje tegen op zien: “ik ben totaal niet fotogeniek hoor”. Mijn antwoord daar op is: geniet van elkaar, klets lekker, heb plezier en kijk vooral niet in de camera. Ik zal jullie op een ontspannen en ongedwongen manier tips geven en helpen om de mooiste foto’s te creëren.  

Na de bruiloft

Na de bruiloft ga ik jullie foto’s selecteren en bewerken. Het aantal foto’s dat jullie uiteindelijk ontvangen varieert per bruiloft en heeft naast het aantal uren en aantal gasten ook te maken met bijvoorbeeld een mooie styling of toffe details.

Jullie ontvangen de fotobestanden in hoge resolutie op een mooie persoonlijke dvd zodat jullie zelf ook aan de slag kunnen met bijvoorbeeld nabestellingen voor familie of vrienden of bijvoorbeeld wanddecoratie. Uiteraard help ik jullie hier ook graag bij. Het is erg gaaf als jullie favoriete foto in echt mooie kwaliteit aan de wand hangt!
Ik weet hoe leuk het is om de foto’s van jullie geweldige dag snel te zien! Het is dan ook mijn streven om de dvd binnen 6 weken te leveren. Ik ben zelf ook altijd enorm nieuwsgierig en zal altijd even een leuke preview sturen en online op mijn Facebook pagina plaatsen.
Onder de tab ‘trouwalbum’ kun je meer lezen over mijn trouwalbums, en hoe dat in zijn werk gaat. Persoonlijk denk ik dat jullie foto’s het mooist tot zijn recht komen in een mooi trouwalbum!