Jamie Stoffels Fotografie | Over mij
40770
page-template-default,page,page-id-40770,qode-core-1.0.3,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,capri-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_470,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

“Ik zie foto’s als herinneringen, of het nou gaat om een familieshoot, loveshoot of een bruiloft. Het zijn momenten die later nog veel belangrijker worden dan ze nu al zijn.”

Mijn naam is Jamie Stoffels, fotograaf.
In 1989 ben ik in Bemmel geboren, tevens mijn huidige woonplaats. In 2010 heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt. In dat jaar heb ik Jamie Stoffels Fotografie ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Inmiddels heb ik de studie Fotografische Vormgeving aan de Fotovakschool en verschillende workshops afgerond. Vele koppen thee en goede gesprekken later is Jamie Stoffels Fotografie gegroeid tot een bedrijf dat garant staat voor kleurrijke fotografie.

Het is ontzettend leuk om steeds nieuwe mensen te ontmoeten. Ik voel me vereerd dat ik hen en hun belangrijke momenten vast mag leggen. Ieder mens is uniek en zo dus ook elke fotosessie.

Naast fotograferen hou ik erg van muziek. Al vanaf mijn 11e bespeel ik het prachtige instrument de saxofoon.
Daarnaast vind ik het heerlijk om mezelf achter de computer te verliezen in het opdoen van nieuwe ideeën en inspiratie.

Ontmoeten wij elkaar snel?

JamieMRT2017-8114