Over mij |
40770
page-template-default,page,page-id-40770,theme-capri,qode-core-1.0.3,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,capri-ver-3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_470,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.1,vc_responsive

“Ik zie foto’s als herinneringen, of het nou gaat om een familieshoot, newborn fotoshoot of een bruiloft. Het zijn momenten die later nog veel belangrijker worden dan ze nu al zijn.”

Mijn naam is Jamie Stoffels, fotograaf in hart en nieren!

In 1989 ben ik in Bemmel geboren en dit is tevens mijn huidige woonplaats. In 2010 heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt en in datzelfde jaar heb ik Jamie Stoffels Fotografie ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en was mijn eigen bedrijf een feit.

Het is ontzettend leuk om steeds nieuwe mensen te ontmoeten. Ik voel me vereerd dat ik hen en hun belangrijke momenten vast mag leggen. Ieder mens is uniek en zo dus ook elke fotosessie.

Je kunt mij omschrijven als een gezellige, vlotte maar absoluut ook professionele fotograaf. Mensen op hun gemak stellen is iets waar ik voor ga. Zo weet ik zeker dat ieder persoon dat ik fotografeer ook op de foto staat zoals hij/zij is!

Ontmoeten wij elkaar snel?

Liefs Jamie

Jamie2