Jamie Stoffels Fotografie | Newborn fotografie
40738
page-template-default,page,page-id-40738,qode-core-1.0.3,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,capri-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_470,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Newborn

Zo klein, zo tastbaar! Een newbornshoot vindt plaats binnen 12 dagen van de uitgerekende datum. De reden hiervoor is dat deze kleintjes dan nog veel slapen (in foetus houding) en daardoor in diverse houdingen te leggen zijn zonder dat ze dit als vervelend ervaren.
Een newborn sessie vindt plaats in mijn studio. Hier hebben we diverse (zo genoemde) props tot onze beschikking. Denk hierbij aan diverse doeken maar ook kistjes, mandjes, haarbandjes e.d.
De veiligheid van de baby staat uiteraard voorop tijdens de shoot. We maken de studio lekker warm en nemen uitgebreid te tijd. Dat kan soms wel twee uren duren. Tussendoor slaapt de baby en is er ruimte om te knuffelen, te verschonen of te voeden. Het is belangrijk veel geduld te hebben. De baby bepaalt het tempo van de shoot. Tijdens de shoot proberen we twee tot drie verschillende setjes optie bouwen maar alles hangt af van het slaappatroon van de baby.
De shoot bestaat uit foto’s van de baby alleen en eventueel ook in combinatie met broertje/zusjes en met ouders.