Schoolfotografie |
43311
page-template-default,page,page-id-43311,theme-capri,qode-core-1.0.3,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,capri-ver-3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_470,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.1,vc_responsive
 

Schoolfotografie

Zoek je een fotograaf voor maken van schoolfoto’s op een basisschool, kinderdagverblijf, middelbare school of speciaal onderwijs?
Ook dat verzorg ik!

Wat kun je verwachten?

Kennis maken

Allereerst wil ik graag jullie organisatie leren kennen. Hierdoor kan ik jullie wensen beter inschatten en helpen de ideale planning voor de fotodag(en) te maken. Kennismaken kan via de telefoon of ik kan langs komen voor een kopje thee. Tijdens deze kennismaking zal ik de mogelijkheden vertellen en kunnen we tevens data bespreken.

Samen plannen

Een must voor succesvolle fotodagen is het maken van een passende planning. Iedere organisatie is uniek, waardoor het plannen van de fotodag(en) zorgvuldig moet gebeuren. Dit zorgt voor helderheid en structuur en uiteindelijk een relaxte en leuke dag. Een planning afgestemd op jullie wensen en lesrooster bepaalt het aantal dagen dat ik nodig heb. Tevens bespreken we welk type achtergrond jullie graag wensen.

Fotodag(en)

Ik kom langs om de schoolfoto’s te maken. Samen met hulp vanuit de school maken we er een fantastische dag van. Ik maak er altijd een leuke dag en tijd van voor zowel mijzelf als natuurlijk de kinderen. Say cheese! ?

Het resultaat

Binnen 3 weken ontvangt de school per leerling een inlogkaart met daarop een voorbeeldfoto en een persoonlijke inlogcode. De kaarten worden gesorteerd per groep/klas. De school verspreidt deze onder de leerlingen. De inlogkaart met unieke code geeft de besteller toegang tot mijn webwinkel waar de bijbehorende foto’s kunnen worden bekeken en besteld.

Online bestellen

De verkoop van de schoolfoto’s gaat volledig via onze eigen webwinkel. Na het inloggen kan er in overzichtelijke en eenvoudige stappen een bestelling worden geplaatst. Naar eigen inzicht kunnen de foto’s in de gewenste soorten, aantallen en formaten besteld worden. Betalen van de schoolfoto’s gaat vertrouwd, veilig en gemakkelijk via internet bankieren (iDEAL).

Portfolio