Jamie Stoffels Fotografie | Trouwalbum
40734
page-template-default,page,page-id-40734,qode-core-1.0.3,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,capri-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_470,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Trouwalbums

Trouwalbums komen in alle vormen en maten! Juist daarom krijgt ieder bruidspaar het trouwalbum waar zij verliefd op zijn.
Het uitzoeken van jullie trouwalbum gebeurd tijdens een gesprek voorafgaand aan jullie trouwdag. Jullie krijgen dan diverse mogelijkheden te zien en kunnen daarbij al jullie wensen doorgeven.
Mijn trouwalbums zijn herkenbaar aan mijn speelse opmaak waarbij de achtergrond mee op gaat in het verhaal. Door deze opmaak kunnen jullie optimaal genieten van jullie foto’s, zodat jullie het gevoel hebben dat jullie weer terug zijn op die ene dag.
Na jullie huwelijk maak ik voor jullie een eerste opmaak nog voor jullie de foto’s hebben gezien. Nadat jullie digitale versie klaar is nodig ik jullie uit langs te komen. Tijdens dit “uitje” kunnen jullie samen het digitale bestand van het album bekijken en weer even heerlijk nagenieten van jullie prachtige dag. Mocht het nodig zijn passen we het album aan naar jullie wensen en dan kan hij besteld worden!

Alle album’s zijn van een prachtige kwaliteit, hand gebonden en hebben vlakliggende pagina’s.
Er is haast een onbeperkte keuze in soort, maat, omslagen en daarbij talloze opties qua kleur. Het is zelfs mogelijk jullie namen of foto’s op de voorkant te verwerken om jullie album helemaal te personaliseren.
Ook helemaal leuk is de mogelijkheid om kleine albums (kopie grote album) bij te bestellen voor jullie ouders!