Veelgestelde vragen bruiloft |
40736
page-template-default,page,page-id-40736,qode-core-1.0.3,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,capri-ver-3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_470,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.1,vc_responsive
 

Hier vind je wat antwoorden op algemene vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met mij op!

  • Hoelang moeten we rekenen voor een fotosessie?

Ik raad jullie aan om tenminste 90 minuten te plannen voor het maken van de foto’s. Alle reistijd en ‘in de auto instap tijd’ komt hier nog bij. Meestal zit je dus al snel aan twee uur voor dit onderdeel.
Het maken van familieportretten duurt meestal 15 tot 30 minuten afhankelijk van het aantal combinaties jullie kiezen.

 

  • Wat doe je als je ziek wordt?

Ik word gelukkig niet zo snel ziek maar mocht dit wel gebeuren dan zal ik alsnog komen. Indien er echt overmacht is zoals een gebroken been of arm dan heb ik een netwerkje met te gekke collega’s die ik kan inschakelen maar nogmaals; het liefst kom ik zelf!

 

  • Hoe lang duurt het voordat we de foto’s ontvangen?

Binnen 2 weken ontvangen jullie een preview van ongeveer 30 foto’s. Afhankelijk of jullie een trouwalbum wensen lever ik de foto’s binnen 6-8 weken (zonder album) of 8-12 weken (met album)

 

  • Moet je echt ’s ochtends vroeg al aanwezig zijn om te fotograferen?

Ik hoef natuurlijk niet bij het indraaien van de eerste krulspeld al aanwezig te zijn maar vaak is het wel fijn om op tijd te beginnen omdat dit ook hét moment is voor mooie detailfoto’s van de schoenen, de ring en natuurlijk de jurk. Voor het album (en voor jullie zelf) is het vaak erg leuk om dit wel te hebben.

 

  • Wil je s’avonds ook komen fotograferen?

Als jullie dat leuk vinden, kom ik zeker ook graag op jullie avondfeest fotograferen. Het is ook mogelijk dat ik bijvoorbeeld tot en met de openingsdans (en het eerste uur van het feest) fotografeer.