Werkwijze |
40725
page-template-default,page,page-id-40725,qode-core-1.0.3,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,capri-ver-3.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_470,woocommerce_installed,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.1,vc_responsive
 

Werkwijze

Wat kan je verwachten

Veel lol en prachtige foto’s! Ik doe alles om niet alleen de mooiste foto’s te maken maar ook om voor een geweldige ervaring te zorgen. Een fotosessie is een unieke belevenis, iets om naar uit te kijken.

Voorbereiding
Je kunt een fotosessie boeken via het contactformulier op mijn website, door een mail te sturen naar info@jamiestoffels.nl of te bellen naar 06-48184477. We zullen een datum plannen om de foto’s te maken. Dit kan in de studio of op een (buiten)locatie zijn. Mocht het de dag van de fotoshoot regenen en we hebben een buitenafspraak staan? In overleg verplaatsen we de fotoshoot naar de studio of naar een andere dag/datum.

De fotoshoot
Het wordt een gezellige tijd samen. Even weg van het drukke leven en gewoon genieten. Ik zal tijdens de fotoshoot aansturen waar nodig zodat er zeker fantastische foto’s uit komen.

Het resultaat
Na de fotoshoot ga ik aan de slag met de foto’s. Ik selecteer de mooiste foto’s en deze krijg je digitaal, op klein formaat (voorzien van watermerk) per mail toegestuurd. Aan jullie de taak om een selectie te maken van de foto’s die jullie graag willen ontvangen. 5 foto’s zijn er bij de fotoshoot inbegrepen. Meer nabestellen kan zeker (geen verplichting!) en dit kan tot 6 maand na de shoot.
Zodra jullie de keus aan mij hebben doorgegeven ga ik ze finetunen en wanneer ze klaar zijn ontvangen jullie de foto’s via WeTransfer.

Heb je de foto’s liever als print in plaats van digitaal? Geef dit dan aan. We zullen samen je wensen bespreken en kijken wat de mogelijkheden zijn.