Jamie Stoffels Fotografie | Werkwijze
40725
page-template-default,page,page-id-40725,qode-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,capri-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_470,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Werkwijze

Wat kan je verwachten

Veel lol en prachtige foto’s! Ik doe alles om niet alleen de mooiste foto’s te maken maar ook om voor een geweldige ervaring te zorgen. Een fotosessie is een unieke belevenis, iets om naar uit te kijken.

Voorbereiding
Je kunt een fotosessie boeken via het contactformulier op mijn website, door een mail te sturen naar info@jamiestoffels.nl of te bellen naar 06-48184477. We zullen een datum plannen om de foto’s te maken. Dit kan in de studio of op een (buiten)locatie zijn. Mocht het de dag van de fotoshoot regenen en we hebben een buitenafspraak staan? In overleg verplaatsen we de fotoshoot naar de studio of naar een andere dag/datum.

De fotoshoot
Het wordt een gezellig tijd samen. Even weg van het drukke leven en gewoon genieten. Ik zal tijdens de fotoshoot aansturen waar nodig zodat er zeker fantastische foto’s uit komen.

Het resultaat
Na de fotoshoot ga ik aan de slag met de foto’s. Ik selecteer de mooiste 5 foto’s en daarna bewerk ik deze zorgvuldig. Deze 5 digitale foto’s krijg je op een persoonlijke cd, in een leuk hoesje per post aangeleverd. Op deze cd staat ook een sheet met alle mooiste foto’s van jullie fotoshoot met daaronder fotonummers.
Wil je foto’s bijbestellen? Je kunt dan via deze sheet de foto’s bekijken en aangeven welke foto’s je wilt bijbestellen.
De foto’s die worden nabesteld worden via Wetransfer toegezonden.

Heb je de foto’s liever als print in plaats van digitaal? Geef dit dan aan. We zullen samen je wensen bespreken en kijken wat de mogelijkheden zijn.